Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Тейлър Суифт купи къща на бременна без дом

отпечатай новината

27.12.2017 11:31 | Видян 2254 пъти

Тейлър Суифт купи къща на бременна без дом

Поп старлетката Тейлър Суифт осигури на бременно момиче покрив над главата. За доброто дело съобщи Стефани Уау в апликацията на звездата The Swift Life app, след като гушна рожбата си в нов дом. 

„Най-накрая се реших да разкажа какво направи Тейлър за мен. Много хора не знаят, че 8 месеца от бременността си аз бях бездомна. Накратко, апартаментът ни беше иззет и изгубихме всичко, а приятелят ми Матю остана без работа“, изповяда се тя. 

Майката на Стефани потърсила 28-годишната певица на концерт в Манчестър. Единствената й молба била дъщеря й да получи поздрав по време на шоуто. Изпълнителката на Shake It Off обаче извикала Уау в гримьорната. 

„Тейлър ми каза, че ми връща парите от закупения билет. Но всъщност ни помогна да си купим дом и всичко необходимо за бебето. Тя ми заяви, че иска да се радвам на малкото си момиченце, а не да се притеснявам“, допълни тя.

Суифт е сред звездите, които винаги намират време за благотворителност, пише монитор. Тя неведнъж е помагала на свои фенове, страдащи от тежки болести и се включи активно в кампанията за набиране на средства за пострадалите от урагана Харви през септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !