Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Tри месеца до концерта на Лара Фабиан в София

отпечатай новината

29.12.2017 12:31 | Видян 1346 пъти

Tри месеца до концерта на Лара Фабиан в София

С наближаването на концерта на Lara Fabian у нас нетърпението на феновете расте, а местата в зала 1 на НДК намаляват. След издаването на последния албум на певицата Camouflage, който ще чуем на живо на 27 март 2018-а, както и видео клиповете към първите два сингъла от него, интересът на българската публика се увеличи значително.

Първият изцяло англоезичен албум на Lara Fabian показва още веднъж красотата, дълбочината и искреността, с която тя твори, а 13-ият поред албум на Lara Fabian ще бъде притежание на всеки, закупил билет за предстоящия ѝ концерт в София.

„Camouflage е проект с изцяло нов подход, който обаче се случи и разви много естествено. Експериментирахме не само с миксирането на музиката, но и с начина, по който го записахме. Всяка емоция и послание, които исках да предам с този албум са уловени и запечатани в песните, които ще чуете. Нямам търпение да се срещна с вас и да преживеем заедно историята на всяко едно парче от албума.“, споделя Lara Fabian.Освен последния албум на Lara, от сцената на зала 1 на НДК ще звучат и най-големите ѝ хитове.

Остават три месеца до срещата, а дотогава всички почитатели на впечатляващата френска изпълнителка могат да се насладят на видеото към синглите Growing wings и Chose what you love most.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !