Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мая Илиева осиновява 4то дете

отпечатай новината

03.01.2018 13:14 | Видян 4603 пъти

Мая Илиева осиновява 4то дете

Вдовицата на разстреляния бос на ВИС-2 Жоро Илиев – Мая, планира да осинови четвърто дете.

Близки до 44-годишната Мая Илиева източници твърдят, че бизнес дамата вече категорично се е отказала от опитите да има собствено дете, но за сметка на това е твърдо решена да осинови бебе №4, пише "Галерия".

Настоящият й приятел Едуардо напълно я подкрепял в това решение и дори

се самопредложил за баща на детето, но Мая отказала. За никого не е тайна, че вдовицата на Главния все още обича покойния си съпруг и въпреки няколкото си сериозни връзки след смъртта му, не би създала семейство с друг

Мая и Едуардо, който е пълно копие на Жоро Илиев, са заедно вече близо 2 години и мачото бил лудо влюбен в Илиева. Двамата се запознават в Доминикана, където вдовицата има солиден имот и често ходи на почивка с трите си осиновени деца. След няколко неуспешни опита за ин витро оплождане лекарите били категорични, че Мая няма да може да забременее. Това довело и до решението на бизнес дамата да си осинови бебе.

Двете момичета Криста и Андреа, които заедно с Жоро Илиев взеха от италианско сиропиталище преди повече от 12 години, вече са в тийнейджърска възраст и нямали нищо против да си имат още едно братче или сестриче. Третото дете на Мая – малкият Жоро, вдовицата осинови след смъртта на Главния и неслучайно кръсти на него.

Припомняме, че Мая и Георги Илиев се женят през 1994 г., но дълго време нямат деца. Според първоначалните слухове причината е в Главния, който бил стерилен.

В последствие става ясно, че проблемът е в съпругата му. Според една от версиите, Мая загубила бебе от първия си приятел Бранимир Григоров-Бранко, следствие на жесток побой. Абортът причинил тежки увреждания, вследствие на които Мая вече не можела да има деца. Според друга версия, вдовицата имала хормонални проблеми.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !