Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софи Маринова замени Гринго с беден ром

отпечатай новината

08.01.2018 15:40 | Видян 2048 пъти

Софи Маринова замени Гринго с беден ром

Разделилата се преди няколко месеца с дългогодишния си приятел Гринго, с когото неведнъж влизаше в черните хроники със семейните си скандали, които често стигаха до насилие между тях, реши да го замени с беден ром.

Двамата бяха забелязани в столичен мол около Коледа да се натискат и целуват като тийнейджъри пред коледната елха като не спряха да си правят селфита. Около Нова година двамата бяха резервирала стая в 5 звезден столичен хотел в Лозенец с изглед към Витоша, която лично тя плати.

Същият младеж се вживява и като нейна лична охрана, като не допуска на упоритите фенове и ухажори да се доближат до нея. Ромската певица видимо е разцъфнала не само от новата си любов, но и заради солидната сума, която спечели след концерта си в зала Арена Армеец.

Нейни колежки недоумяват как от толкова много ухажори Софка се е спряла отново на беден и невзрачен младеж от ромски произход, пише хотарена. Зложелатели предричат, че тази връзка няма да продължи дълго като се има предвид характера на Софка да изстисква младите си любовници след това да ги изхвърля като ненужна вещ, а някои от тях завършват в затвора.

Горещата кръв на Гринго не е останала безучастна към случващото се и ромския мачо готвел отмъщение, заради това, че любимата му го оставила в труден момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !