Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лепа Брена с нов хит

отпечатай новината

09.01.2018 09:31 | Видян 1447 пъти

Лепа Брена с нов хит

Любимката на Балканите Лепа Брена, която ще зарадва родните фенове на 23 март в Арена Армеец, демонстрира позитивно настроение и впечатляваща визия по време на коледните празници.

В навечерието на Нова година певицата дори успя премиерно да представи най-новата си песен „Bolis I ne prolazis”, както и уникалния клип към парчето. Така юголегендата показа, че вече е в отлично здраве и форма, напълно възстановена и е по-сияйна отвсякога.

След като в началото на декември по лекарска препоръка се наложи балканската звезда да отложи част от концертите в турнето, сега Лепа Брена ударно стартира 2018-та. Освен новата песен, многобройните участия и медийни изяви, певицата усилено работи по новия си албум, който предстои да излезе съвсем скоро.

Всеки присъстващ на концерта на Брена в София, също ще получи като специален жест новия й диск, който ще бъде раздаван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата.

На 23 март вълнуващият спектакъл в София, ще започне с кратък биографичен филм за живота и кариерата на звездата, който публиката в Арена Армеец ще има възможност да види за първи път у нас.

Гост-изпълнител на концерта ще е синът на юголегендата - Стефан Живойнович, като двамата ще изпълнят заедно и обща песен. Това ще бъде дебют за талантливия младеж пред българските почитатели на сръбската певица.

Концертът на Лепа Брена е на 23 март в зала Арена Армеец. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !