Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава на екзотичен остров с гаджето

отпечатай новината

09.01.2018 13:23 | Видян 2022 пъти

Преслава на екзотичен остров с гаджето

Преслава и нейният нов любовник Павел Лазаров си подариха романтично пътешествие в дебрите на джунглата. Двойката не издава коя е дестинацията, на която релаксират след празниците, но певицата загатна островна екзотика с лайв видео в профила си във Facebook, пише „Монитор“.

От кадрите става ясно, че те са отседнали в луксозно бунгало, заобиколени от зеленина и чуруликане на птици. Феновете прогнозират, че става въпрос за популярната напоследък дестинация сред родните звезди Доминикана.

Двойката се радва на хармонична връзка, което засили и слуховете, че фолкпевицата е бременна. Тя е заявявала в свои интервюта, че е готова да стане майка, но засега отрича, че с Павел очакват наследник. Снимките с наедряло коремче тя обясни със спокойния ѝ живот напоследък и повечкото храна.

Преслава и Павел дебютираха като двойка през октомври на парти за откриване на столичен бутик. За връзката на звездата с бизнесмена, който в миналото се разведе с бременната си съпруга заради плеймейтката Златка Райкова, обаче се говори от началото на лятото.

„Павел проявява голямо разбиране към професията ми, това ми е животът на мен. Това между мен и него е приказка, надявам се никога да не свършва“, заяви пред bTV тя.

Преслава призна, че е от ревнивите, но при наличието на друга като дразнител ще избегне публичните циркове и скандали.

„Не съм толкова бойна и агресивна, надявам се никога да не се стигне дотам“, заяви брюнетката.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !