Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Серина Уилямс на корицата на VOGUE с малката Алексис

отпечатай новината

11.01.2018 10:33 | Видян 1678 пъти

Серина Уилямс на корицата на VOGUE с малката Алексис

Серина Уилямс стана майка преди няколко месеца и вече позира на корицата на сп. VOGUE с дъщеря си Алексис Олимпия Онахян.

Двете дами застават пред обектива на легендарния моден фотограф Марио Тестино. Присъствието на няколкомесечната Алексис във февруарския брой на Модната библия я прави най-младата звезда на корица за всички времена.

Освен с малката си дъщеричка, Серина позира и със семейството си: съпруга си Алексис Оханян, сестра си Винъс и майка им.

Пред изданието тенис звездата разкрива, че е претърпяла няколко усложнения след раждането, което отлага и завръщането ѝ в спорта за месец март. Тя обаче споделя, че няма търпение вече да стъпи на корта и е готова за нови победи.

“Жените понякога ги учат да не мечтаят толкова, колкото мъжете. Много се радвам, че имам дъщеря, защото ще я науча, че наистина нищо няма лимит или рамки”, споделя Серина.

Уилямс споделя, че многократно се е притеснявала, че няма да бъде достатъчно добра майка и няма да се справи. Въпреки това, тя планира да предаде на дъщеря си силния си характер и борбеност.

“Ако трябва да съм честна, има нещо много привлекателно в идеята да се преместя в Сан Франциско и просто да бъда майка. Но все още не. Може би това е ясно без да се казва, но все пак трябва да се каже по ясен начин: Абсолютно искам още титли от Големия шлем. Наясно съм с резултатите, за съжаление. Знае се, че гледам към 25“, споделя тя, имайки предвид 25 титли от Големия Шлем, с което ще победи досегашния рекорд от 24.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !