Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Венета се разплати с Юксел Кадриев

отпечатай новината

12.01.2018 10:48 | Видян 2454 пъти

Венета се разплати с Юксел Кадриев

Малко повече от година, след като й бе наложен запор на имуществото заради дело, заведено от Юксел Кадриев, тв водещата Венета Райкова се похвали, че е разчистила сметките си със своя колега. Повод за признанието на авторката на „Триумфът на кучките“ станаха спекулации, че се развежда с дългогодишния й партньор Тихомир Георгиев фиктивно и единствено с цел да запази апартамента си.

„Това е лъжа и всеки, който продължава да я разпространява ще бъде осъден. Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври, изплатих 30 хиляди лева и запорите бяха махнати веднага“, обясни Райкова в социалните мрежи. Припомняме, че Кадриев заведе дело срещу новоизлюпилата се писателка след нейно интервю с бившата му съпруга.

Междувременно Венета не пропусна да отбележи, че и самата тя очаква да й бъдат изплатени задължения, след като спечели делото си срещу Евгени Минчев на втора инстанция. До съдебните пререкания между двамата се стигна след етикета „телевизионен хемороид“, който светският пиар лепна на Райкова преди години. „Той ми дължи към 15 500 лв.

Адвоката му предложи на моята да не го запорирам. Предложи да плати само половината сума и да прекрати делото срещу мен. Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на "Биг Брадър" за участието си през 2014г., където според него съм го нарекла "ниска топка". Аз се съгласих да ми плати само половината сума на която го осъдих, защото не парите са били водещият ми мотив да го осъдя. Но до този момент пари от Евгени Минчев не съм получила“, оплака се водещата.

За решението си да прекрати брачните си отношения с Тихомир Венета проговори преди седмица. „Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна“, категорична е още Райкова.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !