От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

4Magic записват в Румъния

отпечатай новината

15.01.2018 14:49 | Видян 1674 пъти

4Magic записват в Румъния

Победителките от петия сезон на X Factor 4Magic ще заминат за Руъния след броени дни, за да запишат дебютния си сингъл под опеката на Крис Трейс, по-известен като Monoir.

Той стои зад  хита The Violin Song, в който влиза фолклорен мотив от Втора песен за из пътя (Second Song on the Road) на композитора Николай Кауфман в изпълнение на хор Мистерията на българските гласове.

През 2016 г. песента оглавяваше официалната еърплей класация у нас за осем поредни седмици, класира се на шеста позиция в годишния чарт и заемаше челно място в класацията на Shazam в Румъния, България, Турция, Гърция, Кипър, Украйна и други.

Monoir приема предложението на Вирджиния Рекърдс да работи с 4Magic, след като чува изпълненията им в шоуто на Нова тв.

„Когато чух момичетата, бях силно впечатлен, предизвикателство e за мен самия да опитаме нещо заедно, защото наистина вярвам в младите и свежи таланти като тях. А и много харесвам българския фолклор, който е близък до румънския, мисля, че ще се получи интересен проект!“, казва Monoir.

Като артист и продуцент той е работил с имена от калибъра на Маирус Мога, Кости Йонита, Смайли, Deepcentral, пише монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !