Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Венета Райкова с първа светска изява след раздялата

отпечатай новината

15.01.2018 16:35 | Видян 4265 пъти

Венета Райкова с първа светска изява след раздялата

Топводещата представи четирите си романа на бляскаво събитие в хотел Маринела

След като наскоро обяви, че се разделя със съпруга си и отказа всякакви медийни участия, Венета Райкова направи първата си светска изява и наруши мълчанието си.

Това се случи на 14 януари по време на първото събитие на Литературен клуб Чети с нас за 2018 г., посветено на бестселърите на сензационната водеща.

В зала Витоша на хотел Маринела заедно с управителя на издателство Ентусиаст Виктория Бисерова Венета Райкова представи четирите си хитови романа – Триумфът на кучките, Вещиците, Инсомния и Вендета.

Писателката не скри вълнението и радостта си от нестихващия интерес към книгите и разкри, че вече работи върху пети роман – Скандал, научи хотарена. Десетките ѝ почитатели имаха възможност не само да се срещнат с нея, но и да получат автографи с лични послания.

С романите си Венета Райкова постигна рекордни тиражи и се превърна в една от най-продаваните авторки за миналата година. Освен че заеха първите места по продажби в класациите на реномираните книжарници, книгите на телевизионната водеща станаха и тема №1 сред читателите.

Събитието се проведе с подкрепата на хотел Маринела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !