Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Люис Хамилтън искал да прави тройка с Никол и пищна любовница

отпечатай новината

17.01.2018 12:47 | Видян 2024 пъти

Люис Хамилтън искал да прави тройка с Никол и пищна любовница

Четирикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън имал сексуален апетит за тройка с тогавашната си приятелка Никол Шерцингер и модела Вероника Вейл. Разкритието направи самата 26-годишна красавица пред английски медии.

Историята се разиграла през 2015 година, според думите на модела. По онова време тя имала кратък романс с автомобилния ас. Двамата се запознали в интернет портал, започнали кореспонденция и накрая се стигнало до среща.

Люис се показал като щедър джентълмен и завел завоеванието си на почивка в Барбадос. Какво е ставало там всеки може да се досети, но накрая пилотът на Мерцедес поискал, като се приберат в Европа, Вероника и Никол да направят тройка в леглото с него.

Г-ца Вейл отказала сластното предложение и след като ваканцията свършила, Люис престанал да я търси, признава тя.

Точно по това време се разигравала и драмата с предложението за брак.

"Люис ми каза, че Никол настоява да сключат брак и очаква в най-скоро време той да й предложи. Истината е, че той искаше един ден това да се случи, но ми призна, че още не е готов. Когато Никол разбра, че скоро няма да се сгоди, направо побесня и го напусна. Това вбеси и Люис, който я наричаше с какви ли не обидни епитети", разказва Вероника.

След като скъса с Люис Хамилтън, Никол Шерцингер започна романтична връзка с нашия тенис ас Григор Димитров, с когото е и до момента.

Източник: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !