ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Топ модел смени Деси Банова и разпали войната на синоптичките

отпечатай новината

17.01.2018 14:50 | Видян 2280 пъти

Топ модел смени Деси Банова и разпали войната на синоптичките

Топ моделът Нора Шопова зае мястото на Деси Банова, която абдикира от времето на „Нова“, за да заеме място в сърцето на Росен Плевнелиев. Новото попълнение пред картата на България разпали истинска война сред останалите момичета, които съобщават прогнозата за времето, узна HotArena.

Битката дали Никол Станкулова, Гери Малкоданска или най-новата им колежка е №1 по хубост, ще бъде по-свирепа. Не е за подценяване и конкурентката по Би Ти Ви, където прогнозата за бури и вихри съобщава не по-малко изкусителната Натали Трифонова, писа „Галерия“.

Нора е истинска фешън икона, снимала се на 20 години за световноизвестни марки и списания. Била е на корицата на румънския Elle и на немската Grazia. Появявала се е в основни фотосесии за издания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan. Най-голямото й постижение е като корицата на Vogue, при това 2 пъти.

Нора от Панагюрище е следвала право, дефилирала е в Париж, Ню Йорк, Лондон и Токио. Преди това печели модни награди в България, а през 2015 влиза в класацията на сп. Forbes „Топ 70 на българските знаменитости“.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !