Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бриджит Бардо нарече актрисите, оплакали се от сексуално посегателство, лицемерки

отпечатай новината

19.01.2018 12:53 | Видян 1984 пъти | Гласували 1

Бриджит Бардо нарече актрисите, оплакали се от сексуално посегателство, лицемерки

Бившата френска филмова звезда Брижит Бардо окачестви като смешни и неинтересни повечето изявления на актриси, които твърдят, че станали жертви на сексуален тормоз от страна на режисьори и продуценти, съобщи Франс прес като цитира сп. "Пари мач".

"Редица актриси преднамерено флиртуват с продуценти, за да получат роли, а след това се опитват да привлекат вниманието върху себе си, уверявайки, че са станали жертви на сексуални посегателства - каза Бардо. - Що се отнася до въпросните жени, а не изобщо до жените, подобни изявления в повечето случаи са лицемерни, смешни и неинтересни. Всъщност това им носи повече вреди, отколкото ползи."

Тя отбеляза, че никога не е била жертва на сексуално посегателство, макар че бе секссимвол през 50-те и 60-те години на миналия век. "Беше ми приятно, когато ми казваха, че съм красива и имам хубаво дупе", отбеляза Бардо.

Наскоро група жени, сред които Катрин Деньов, подписаха отворено писмо, с което се противопоставят на кампанията за разобличаване, лансирана след обвиненията срещу продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз. По-късно Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие, след като бе критикувана, че се отнася лекомислено към престъпността.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !