Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Амбър Хърд и Илън Мъск се събраха

отпечатай новината

22.01.2018 13:47 | Видян 2572 пъти

Амбър Хърд и Илън Мъск се събраха

Актрисата Амбър Хърд и бизнесменът Илън Мъск неочаквано дадоха нов шанс на връзката си.

Двойката се раздели преди пет месеца, обяснявайки, че е запазила добрите си отношения. По-късно милиардерът излезе с изненадващо обяснение за случая, с което даде да се разбере, че тази раздяла може би е само временна.

“Независимо от това, че с Амбър се разделихме, ние сме все още приятели, оставаме близки и чувстваме обич един към друг. Отношенията от разстояние, когато и двамата партньори имат сериозни трудови задължения, винаги са трудни, но кой знае какво ни чака в бъдеще”, заяви тогава шефът на компаниите Tesla и Space X.

Двойката неколкократно е забелязана да обядва заедно, като обяснението бе, че са просто приятели. Преди броени дни обаче те се появиха на парти на общ приятел, където любовта помежду им била повече от очевидна, а техни близки разкриват:

“Отново са заедно. Амбър си прекарва добре с Илън, а той иска да е с нея през цялото време. На нея ѝ пука за него и го мисли за невероятен. Имат много общи интереси и тя го намира за много интелигентен и интересен”, съобщи близък на Мъск пред сп. Us Weekly.

Феновете на двойката се чудят дали двамата наистина най-накрая ще се оженят, както бе заявил бащата на актрисата. Факт е обаче, че Амбър и Илън все още дори не са потвърдили, че отново са заедно.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !