Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Джъстин Тимбърлейк иска много деца

отпечатай новината

22.01.2018 15:19 | Видян 1943 пъти

Джъстин Тимбърлейк иска много деца

Поп идолът Джъстин Тимбърлейк се надява в скоро време да се сдобие с цял отбор малчугани от съпругата си – актрисата Джесика Бийл.

„Искам да имам възможно най-много деца, ако трябва да съм честен. Никога не съм се чувствал по-значим през целия си живот. Събуждаш се и изведнъж има едно човече, за което си отговорен“, разкри пред интервю за радио Beats 1 той.

Изпълнителят на Cry Me A River и звездата от Денят на влюбените, които си казаха заветното „да“ през 2012-а, възпитават 2-годишен син – Сайлъс, пише монитор. Веднага след като се появи на бял свят, момченцето се превърна в творческа муза на знаменития си татко. Той неведнъж споделя, че хитът му Can't Stop The Feeling e придобил настоящия си вид благодарение на малкия му наследник.

Междувременно носителят на Грами се готви за издаването на нов албум - Man of the Woods, който ще залее пазара на 2 февруари. Другият месец 36-годишният секссимвдол ще оглави и шоуто в полувремето на финала на Супербоул.

Тимбърлейк ще се разпише с участие в спортното събитие за трети път. Той излезе на стадиона в рамките на полувремето през 2001 г. като част от момчешката група NSYNC и отново през 2004 г., редом до колежката си Джанет Джаксън.

Второто му участие предизвика скандал, тъй като тогава той разкъса бюстието на 51-годишната поп икона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !