Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миро се омаза

отпечатай новината

23.01.2018 11:45 | Видян 2210 пъти

Миро се омаза

Мирослав Костадинов, известен на масовата публика като Миро от разформирования дует Каризма, прекалява с „магистралките” в носа, издадоха хора от музикалния бизнес.

Талантът от Добрич е започнал да друса прекалено много кокаин, което личи и от снимките му.

Певецът дотолкова се е пуснал по „бялата писта”, че вади погледа на Митьо Очите, шегуват се с кокаиноманията му негови приятели. Последно хубавелкото пусна снимка във фейсбук, прегърнал своя почитателка, като фотосът е готова илюстрация за учебник по наркомании.

На кадъра Миро е разширил зеници в обектива, с което само потвърди мълвата, че е станал зависим от колумбийските екстри.

„Миро го удари на живот, защото жена му опъва каиша в Лондон и той скучае. Ресторантьорката-милионерка Ели Златанов редовно захравна банковата му сметка и нашият човек не се свени да си пазарува добро настроение”, обясниха от задкулисието в шоубизнеса.

Според мълвата, Миро се черпел с „бяло сладко” поне 3 пъти в седмицата, като не се стискал и поръчвал по 3-4 грама. За ужас на фенките от издайническата снимка лъсна и неговото естествено „оперение” – космати гърди като на юндолска мечка.

Панделка на резила са странни татуировки, опасали мъжката гръд на 41-годишния хедонист, пише Таблоид. Абсурдната сцена е заснета на фона на цяла колекция от алкохолни изкушения - ракия, метакса, уиски и ликьор.

Според по-близкото му обкръжение кокаинът спасявал певеца от тежката депресия, която го налегнала покрай неволите в брака. Последната информация около семейството е, че Миро настойчиво иска бебе, докато съпругата му Ели се дърпа заради претоварената си програма.

Не е тайна, че брюнетката върти един от най-добрите ресторанти в британската столица. Задълженията ѝ обаче са много и все тежки, затова нашенката все отлагала забременяването.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !