Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Енчо Керязов извън сянката на скандала с Мария Игнатова – един успял българин зад граница

отпечатай новината

24.01.2018 16:15 | Видян 1709 пъти

Енчо Керязов извън сянката на скандала с Мария Игнатова – един успял българин зад граница


Световноизвестният акробат и цирков артист Енчо Керязов, който е личен приятел на принцеса Стефани и Арнолд Шварценегер, получи ултиматум от съпругата си Дима и заряза любовната сага с Мария Игнатова. Керязова е родом от Сливен и е с твърд характер – често спори с мъжа си и никога не отстъпва от позицията си.

Двамата се женят навремето с халки под наем. Тогава Енчо има договор за работа във Франция, а с бъдещата му жена са гаджета. В онези години тя може да замине с него само ако му стане съпруга. Оказва се, че в Ямбол, който е родният град на Керязов, процедурата ще отнеме месец, а ангажиментът във Франция е неотложен и организаторите отказват да го изчакат.

Затова двамата решават да се врекат във вярност в местното село Ханово. Енчо взима халка от майка си за Дима, но баща му бил загубил своята за него. Един местен полицай се притичва на помощ и дава халка на Енчо за подписването, писа „Галерия“.

Керязов е бил състезател в националния отбор по акробатика. След приключването на спортната си кариера продължава като жокей и акробат на кон с една от най-известните трупи в света – Романови.

Като спортист през 80-те пътува често в чужбина, но нищо не вижда освен автобуса, хотела, спортната зала и самото състезание. Като цирков артист заминава за Холандия през 1989 година. Тогава се влюбва в това изкуство.

Пътят, който изминава от родния Ямбол до Монте Карло, където циркът е култ, е дълъг и труден. От 1997 г. започва да изпълнява уникални солови номера, от които дъхът на публиката в залата спира. През 2007 година получава награда „Сребърен клоун“ на фестивала в Монте Крало и оттогава всички врати за него в кариерата са отворени.

Енчо е голям почитател на Арнолд Шварценегер. През 2011 година Арни го кани лично да открие негов фестивал за силови спортове. След изпълнението на българина Шварценегер отива специално зад кулисите, за да стисне ръката му. Оттогава стават приятели и редовно поддържат контакт.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !