Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Защо Меган винаги гледа в обектива за разлика от Кейт?

отпечатай новината

25.01.2018 17:48 | Видян 2817 пъти

Защо Меган винаги гледа в обектива за разлика от Кейт?

Феновете и светските коментатори отдавна са забелязали разликата в подходите на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл в публичното им поведение.

Годеницата на принц Хари е много по-различна от херцогинята на Кеймбридж - тя е по-открита, когато е сред хора. В това число влиза и навикът й да гледа в обектива на камерата, докато Кейт Мидълтън избягва това.

Според Джуди Джеймс, която е експерт по психологията на езика на тялото, херцогинята не желае директен контакт и не иска да покаже истинските си чувства пред чужди хора. Меган Маркъл, от друга страна, е готова да комуникира с народа.

Джуди споделя, че директният поглед на Меган към камерата е просто навик. "Актьорите понякога се намират в ситуации, в които самите трябва да изберат камерата, с която да рабоятят и към която да реагират. За Меган това е подобна ситуация", казва психологът.

Що се отнася до херцогинята на Кеймбридж, връзката й с обектива е по-пасивна. Това е е свързано с интровертната и същност, казва Джуди Джеймс.

"Уилям винаги се опитва да разсее вниманието на медиите от съпругата си и той е този, който контактува пряко с камерата", казва експертът. Кейт има отлична репутация благодарение на способността си да не показва емоция на публични места. Тя винаги изглежда позитивна, и фотографите до сега не са я хващали в раздразнено състояние. Директният поглед в камерата разкрива човека, а това за Мидлътън, изглежда, не е необходимо. Съответно, откритостта на Меган Маркъл може да бъде рисково, особено ако има лош ден.  "Фактът, че Меган не избягва да гледа към камерата, показва нейното желание да общува директно, а не да създава дистанция, както това би се случило в социалните мрежи", обобщава Джуди Джеймс.

Източник: elle.bg
Снимки: getty

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !