Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Къци тъне в мизерия

отпечатай новината

30.01.2018 13:42 | Видян 1900 пъти

Къци тъне в мизерия

Сериозни финансови проблеми има бившия шоумен Къци Вапцаров. Комикът, който допреди година-две буквално извираше от тв екрана, сега се оплаква, че не го канят в нито едно риалити, за да весели народа.

А негови съседи шушукат, че е затънал в мизерия, пише „Таблоид”.

Заради безработицата на шоумена, семейството се издържа единствено от съпругата му Меги, която е основала собствена детска градина. Голямата конкуренция обаче е започнала да се отразява и на нейния бизнес, заради което семейството е позакъсало и то сериозно.

По тази причина шоуменът, който доскоро хранеше семейството със скъпоструващи вегански и биопродукти, напоследък е напълнял и е заприличал на чичко. Заради некачествената храна и самоизолацията у дома, той е неузнаваем.

Познатите му коментират, че той сам е решил да се докара до там. След „ВИП Брадър” 2015 Вапцаров реши да се отдаде на мистика и медитация, и спря да се вижда с колеги и приятели. Той се затвори с жена си и децата си вкъщи и започна живот според странните си религиозни вярвания.

Това залитане към мистиката обаче е в миналото, а в момента Къци трескаво се опитва да изкара малко пари.

Единствено големият син на актьора—Асен, който вече е на 24, се опитва да помага у дома, като изкарва допълнително средства. Младежът обаче учи в Америка и разходите му там не са никак малки.

Къци и Меги от друга страна трябва да се грижат за издръжката на 16-годишния Александър и 10-годишния Йоан. Всичките синове на комика са неговата голяма гордост и то с основание.

От малки той ги държи на стриктен режим и ги учи на дисциплина.

Младежите са научени да чистят къщата, да спортуват и да не капризничат. Сладкото и газираното у дома са табу, а модните дрешки и аксесоари от мола—абсолютно забранени.

Нищо чудно покрай това водещият скоро да притича при някой продуцент за участие в риалити, в опит отново да се изяви на малкия екран.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !