Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Феновете искат Дара на Евровизия

отпечатай новината

01.02.2018 09:29 | Видян 1909 пъти

Феновете искат Дара на Евровизия

Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на Евровизия 2018 - това показва традиционната анкета на независимия сайт eurovision-bulgaria.com, в която своя вот са дали над 100 000 души.

Подгласнички на изпълнителката са Михаела Филева и Гери-Никол. В настоящата анкета попадат само герои от риалити формати като Тита, Радко Петков, Маги Джанаварова, Християна Лоизу.

Единствените имена извън поточната линия на X Factor и Гласът на България са Преслава и Павел и Венци Венц, коментират от агенция Монитор.

От БНТ приемаха концепции за участие до 29 декември, като сред изискванията към кандидатите бе да са лансирали публично поне 3 музикални проекта за последните 2 години и да имат регистриран в ПРОФОН репертоар като продуценти.

Според източник на 19минути, до 20 януари трябваше да се знае кой ще е българският представител в Лисабон. От националната телевизия обаче заявиха, че този, който ще представи страната ни след историческото второ място, което Кристиан Костов завоюва в Киев с Beautiful Mess, ще стане известен в началото на март.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !