Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Вторият сезон на Западен свят стартира у нас на 23 април

отпечатай новината

07.02.2018 15:19 | Видян 1401 пъти

Вторият сезон на Западен свят стартира у нас на 23 април

Световната премиера на втория сезон на хитовия оригинален сериал на HBO „Западен свят“ е на 22 април. Българските фенове ще могат да го гледат в HBO GO още сутринта на 23 април, а вечерта ще бъде и премиерата по телевизионния канал на HBO България. Създателите на научно-фантастичния уестърн сериал, базиран на едноименния филм на Майкъл Крайтън от 1973-та, обещават зрителят да бъде погълнат от развитието на мрачната одисея, която проследява зараждането на изкуствения интелект и еволюцията на греха.

Водеща роля във фабулата на продължението имат героините-роботи, изиграни от Евън Рейчъл Ууд (номинирана за „Златен глобус“ за “Thirteen”; номинирана за Emmy® и Златен глобус за „Милдред Пиърс“ на НВО),  Танди Нютън (“Мисията невъзможна 2”) и Анджела Сарафиян, която стана позната на световната публика именно със „Западен свят“. Компания им прави и Ед Харис (“Бездната“, „Аполо 13“, “Красив Ум“), в ролята на мистичния мъж в черно, имащ своя собствена мисия в пресъздаващия игрова реалност свят. Антиутопията, развиваща се във футуристичен парк, наречен „Западен свят“, представя атракциона като място, в което заможни хора могат да изживеят низките си страсти и да задоволят жаждата си за приключения в детайлно пресъздадената атмосфера на Дивия запад.

Паркът е населен с роботи, наречени приемници, програмирани да се държат като хора, които не подозират, че животът им не е съзнателен и всичко е сценарий. Първият сезон преведе зрителите през перипетиите и осъзнаването на част от приемниците, след бъг в системата, че това, което смятат за реалност е игра за хората извън границите на парка. Вторият сезон ще покаже въставането на приемниците и те ще имат основна роля в отстояването на технологично генерирания си свят и превръщането му в реалност.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !