Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

DJ BoBo с грандиозно шоу в Арена Армеец

отпечатай новината

07.02.2018 17:24 | Видян 1957 пъти

DJ BoBo с грандиозно шоу в Арена Армеец

Едва ли има дете на 80-те и 90-те години, което да не е израснало с музиката на DJ BoBo. Легендарният музикант идва за грандиозно шоу в “Арена Армеец” на 10 ноември.

Гостуването му ще бъде по повод 13-ия рожден ден на радио Energy и второто издание на Hits Only, което през 2017 г. доведе у нас Саманта Фокс, Сандра и C.C.Catch.

Роден като Рене Бауман, DJ BoBo навлиза постепенно на музикалната сцена в края на 80-те години и началото на 90-те. Истинската слава го застига в края на 1992 година, когато парчето му Somebody Dance with Me става истински хит. В следващите месеци той издава първите си два албума – “Dance with Me” и “There is a Party”, които достигат до номер 1 в Швейцария и Швеция и до номер 5 в Германия.

Със следващите си няколко проекта DJ BoBo трайно се настанява в музикалните класации на почти всички европейски държави, а до момента е продал над 14 милиона копия от издадените 12 студийни албума и няколко компилации.

По време на шоуто си у нас, DJ BoBo ще изпълни не само най-големите си хитове, но и парчета от последния му албум – Mystorial, който излиза през 2016 година. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от утре. Те ще вървят на цени между 45 и 70 лева.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

DJ Bobo се завръща

Няма коментари към тази новина !