Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мелания намрази Тръмп

отпечатай новината

12.02.2018 14:36 | Видян 2943 пъти

Мелания намрази Тръмп

Мелания Тръмп за породен път демонстрира нежелание да застане до съпруга си, като не го придружи на Молитвената закуска с участие на политически лидери от 130 държави, включително председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и кмета на София Йорданка Фандъкова. Преди това тя в последния момент отказа да лети с него до световния икономически форум в Давос, където имаше тежка схватка с други световни водачи като Макрон и Меркел.

Мелания предпочете да посети имението на семейството във Флорида, но изкара там само 24 часа. Тя стана първата жена на президент, която не се изкачи с него до Капитолия във Вашингтон и не влезе до него в залата на американския парламент. При това беше неговото първо обръщение към нацията – речта за Състоянието на Съюза, след една година на поста. Тя присъства в залата по време на тронното слово на Тръмп, но нито веднъж не се усмихна, а гледаше лошо. Излязоха и снимки и кадри, на които личи, как тя се опитва да оттласне ръката на президента от своята, докато вървят един до друг до хиликоптер №1 на Америка.

Най-предизвикателната й поява обаче беше, когато демонстративно се облече в бяло – цвета, който жените демократки избраха като знак за своя протест срещу лошото отношение към слабия пол на Тръмп. Това не остана незабелязано и породи многобройни коментари, повече от предишните демонстрации на Мелания. „Държи се като Даяна преди развода с Чарлз”, анализираха политическите наблюдатели в САЩ и светските редактори.

Всичко това се обяснява с излезлите сензации за връзката на президента с порнозвездата Сторми Даниелс през 2006 г. и платените й преди ивзборите 130 000 долара, за да си трае. Получила сумата обаче, в момента тя обикаля студиата и отрича да е неин подписът под писмото, че никога не е имала любов с Тръмп, публикувано преди дни от адвокатите му.

От лагера на Републиканската партия коментират, че това са кални номера на демократите, целящи да им върнат проценти от изгубения рейтинг преди решаващите парламентарни избори в САЩ. А също маневра за отвличане на вниманието на публиката от ужасяващите разкрития как администрацията на Обама е подпомагала Хилари като е поръчвала незаконно следене и подслушване на Тръмп и екипа му по време на предизборната президентска кампания през  2016 г.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !