Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Нора Недкова с купена корона

отпечатай новината

16.02.2018 12:21 | Видян 2640 пъти

Нора Недкова с купена корона

Малцина знаят, че бащата на плеймейтката Нора Недкова е някогашният изпълнителен директор на Златни пясъци Николай Недков, който беше и кандидат за кмет на Варна през 2011-а, издигнат от тогавашния лидер на ДСБ Иван Костов, а към днешна дата е зам.-председател на Надзорния съвет на Златни пясъци АД.

През есента на 2002 година Недков е пребит жестоко от трима въоръжени похитители. След като бил закаран край с. Приселци бащата на плеймейтката бива жестоко пребит с метални тръби. Намират го в безпомощно състояние случайни минувачи. Недков се възстановява три месеца от побоя, след които остава със счупена ръка, крак и седем потрошени ребра.

Инквизиторите не са открити, а из Варна се носят слухове, че поръчителят е Илия Павлов, който в онези години води ожесточена битка с управата на все още нераздържавеното дружество Златни пясъци. Тогава Недков минава за лично протеже на Иван Костов, като туристическият бос участва в продажбата на десетки хотели и апетитни активи на Златни пясъци.

След жестокия побой Недков поставя охрана на Нора, сестра ѝ и по-малкия им брат, пише Уикенд. Година и половина след това подава оставка като изпълнителен директор на дружеството.

Говори се, че покрай продажбата на Златни пясъци Недков е натрупал състояние, което ще стигне и за внуците му. Факт е, че до ден днешен той пилее пачки, за да осигури лъскав живот на домочадието си. Именно той е главен виновник за нейното неадекватно поведение и задоволява от най-ранна детска възраст всяка нейна прищявка.

Слуховете, че ѝ е купил титлата Мис Плеймейт, може би са верни, тъй като той не пести за нея. Всеки месец ѝ отпускал 10 000 лева, но и те не стигат на дъщеря му.

В последно време пристрастената към алкохола плеймейтка е атакувана с обвинения, че се издържа с проституция. Намекна го няколко пъти гримьорът Кулагин в Черешката на тортата.

Младата простакеса, чиито природни дадености не са от най-добрите често е сравнявана с травестит в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !