На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

По червения килим на наградите БАФТА

отпечатай новината

19.02.2018 11:37 | Видян 1726 пъти

По червения килим на наградите БАФТА

Много звезден и изключително любопитен беше червеният килим на британските кино награди БАФТА. Церемонията бе снощи в Royal Albert Hall в Лондон и след масовия призив на членове на инициативата Time's Up дамите да са пак в черно, подобно на наградите Златен глобус, всички медии следяха дали наистина това ще е официалният дрескод.

Е, доста знаменитости последваха призива, но имаше и такива, които не бяха в черно. Сред тях бе Кейт Мидълтън, която според кралския етикет не може да се облича изцяло в черно, а и трябва да поддържа неутралитет, независимо от политическите и социални каузи.

Бременната Херцогиня на Кеймбридж бе в зелена рокля на Jenny Packham. „Имам малък проблем със съгласието, но искам да знаете, че подкрепям всичките си сестри, които са в черно тази вечер“, заяви и Франсис Макдорманд, която бе с рокля с розови и червени акценти.

В черно обаче бяха звезди като Дженифър Лорънс, Анджелина Джоли, Марго Роби, Салма Хайек и много други – вижте ги в ГАЛЕРИЯТА ни.

Що се отнася до наградените - Три билборда извън града бе големият победител с цели пет статуетки. Сред тях са призове за най-добър британски филм, за актриса (Франсис Макдорманд), за актьор в поддържаща роля (Сам Рокуел). Наградата за режисура отиде при Гийермо дел Торо за Формата на водата, а Гари Олдман спечели приза за главна мъжка роля за играта си в Най-мрачният час.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !