Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Вижте защо запалиха колата на Крум

отпечатай новината

21.02.2018 16:34 | Видян 2445 пъти

Вижте защо запалиха колата на Крум

Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае тяло във фитнес залата, някой е подпалил автомобила му. Возилото е изпепелено до основи, а в момента разследващи полицаи работят по случая.

Вече се вихрят какви ли не теории за палежа – от разгневени фенове след дуета му със Сузанита до отмъщение на бившия му продуцент Оцко, както и разчистване на стари дела с Валери Златанов, на когото дядото на певеца дължи огромна сума пари.

На 8 февруари, привечер, Крум намира място за паркиране в тъмна уличка, непосредствено до ожвения бул. България. Взема си сакчето и влиза във фитнеса, който посещава от години, пише ШОУ. След края на тренировката изпълнителят забелязва много пропуснати обаждания.

Свързва се с ПР-ката си: „Тя притеснена ми съобщи, че отвън има полиция и пожарна, защото автомобилът ми гори“. Той приел всичко на шега, тъй като преди дни негов познат си направил бъзик на тази тема с него. Няколко минути по-късно пред погледа му се изпречва подобието на кола, току-що пожарникарите били укротили огъня.
Засегнат е и автомобил, който бил паркиран пред неговия, който е изгорял до основи. Негов собственик била самотна майка, която изпаднала в ужас и не спирала да плаче. И двата автомобила са със застраховка.

Версиите за палежа са няколко: В социалните мрежи тръгнаха предположения, че става въпрос за отмъщение на хитмейкъра Оцко Василковски, с когото Крум работеше допреди половин година. Композиторът въртял шашми и се е опитал да преметне сътрудника си в музикалната компания, която основаха преди около 2 години. Крум остана верен на хората, които държат правата на фирмата и категорично отказа да последва Оцко.
Името на Сузанита също е във версиите. Крум я покани да изпеят заедно песента Барабана, след което станаха близки приятели. Двамата си пускаха кадри, на които са особено близки, след което Крум започнал да получава заплахи, че е педофил. Може би някой се е засегнал от техните взаимоотношения.

Третата версия сочи, че дядото на певеца. Изпълнителят призна, че е бил измамен от роднината си и то не за малка сума пари. Възрастният човек така го прецакал, че Крум беше осъден и дължеше 130 000 лева. Дядо му организирал афера с Валери Златанов, заместник-декан на Минно-геоложкия университет. Чрез фалшиви документи двамата изтеглили кредит от 100 000 лева, който е на името на изпълнителя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !