Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Видеоклип на 2017 е The Boss на Галена

отпечатай новината

26.02.2018 10:49 | Видян 2237 пъти

Видеоклип на 2017 е The Boss на Галена

Песента The boss стана видеоклип на 2017 година, като потребителите на Signal.bg предпочетоха предложението на Глена пред конкурентните парчета на  Преслава, Азис, Яница, Галин, Райна, Екстра Нина, Kristis Kesaras и Мария, които също участваха в надпреварата.  

Видеото преплита различни сюжети, които показват увереността, професионализма и световната класа на родната звезда. Тя не се притеснява от нищо и доказва, че с много труд мечтите стават реалност.

„Благодаря на всички, които работиха по създаването на TheBoss и най-вече на вас - отново ме карате да се чувствам удовлетворена от проектите си“, сподели певицата по повод избора на видеото ù за видеоклип на 2017 година.

TheBoss е заснет по време на грандиозното модно шоу по представяне на колекцията на Philipp Plein Resort 2018, в имението на дизайнера в Кан, а сюжетът се развива по време на афтър партито, в което главни действащи лица са Галена, самият дизайнер, известният графити художник Alec Monopoly, Akon и много други известни гости на култовия клуб Jimmy’z в Монако.

Сред присъстващи гости по време на ревюто са Парис Хилтън, Ева Лонгория, София Ричи, Джереми Мийкс, Флойд Мейуедъри и много други представители на световния елит.

В клипа Галена е облечена изцяло от екстравагантния дизайнер Philipp Plein. Дрехите са подбрани специално, така че да пасват на имиджа на ексцентричната певица, известна с перфектния си стил.

Видото е дело на  Добромир Киряков и Павлин Иванов – Bashmotion, а сингълът е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, с текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !