Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дарина Павлова не стъпва на гроба на баща си

отпечатай новината

09.03.2018 16:54 | Видян 3238 пъти

Дарина Павлова не стъпва на гроба на баща си

Дарина Павлова не е посещавала гроба на баща си от погребението му през есента на 2012 г., споделят с дълбоко възмущение негови познати.

Таткото на Мадам Мулти почина на 86-годишна възраст, отказвайки да отиде при нея в Америка, за да се лекува от множеството старчески заболявания, които го измъчваха.

Самото опело вдовицата на Илия Павлов дори не организирала сама, а на ритуала се появила само за няколко минути, придружавана от своя приятелка, за да не бъде наругана от десетките му познати в родния Казанлък, където и досега той е споменаван само с добро.

Всъщност Калчо не е кръвен баща на Дарина, а неин осиновител, пише Ретро. Заедно със съпругата му Донка я вземат съвсем малка и се стараят да ѝ подсигурят по-добър живот от този, който биха ѝ предложили институциите за деца без родители.

Майка ѝ обаче издъхва, когато Дарина е на 16. Последната ѝ визита на гробовете на нейните родилите се случила, когато си взела последно сбогом с баща си.

Приживе за него са се грижели прислужници, но сега тя не намирала за нужно да наема хора, които да чистят гробовете от бурени и храсти.

Дарина се връща по три пъти в годината у нас, за да инспектира бизнесите си и за да посети курортите, но не се навърта към родния Казанлък.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !