Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Павел не спира да унижава Преслава

отпечатай новината

12.03.2018 10:36 | Видян 4045 пъти

Павел не спира да унижава Преслава

Явно в живота на фолк звездата Преслава не всичко е 101 рози, каквито тя получи за 8-март от любимия си Павел. Често се налага фолк фурията да бърше сълзи заради тежкия характер на новата си изгора, който клюкарите спрягат баща на детето й.

Според очевидци, Преслава е била подложена на нечувано унижение в столичния ресторант „Неро“ от гаджето си. Докато вечеряли спокойно, Павел избухнал и на висок глас започнал да обижда дамата си. Петя се опитала да го успокои, но с това още повече го вбесила. Последвали ругатни и крясъци, достойни за червена точка и знак 18+. Певицата се притеснила ужасно от посетителите в ресторанта, които с нескрито любопитство наблюдавали звездния скандал.

Сълзите на певицата не трогнали разгневения мачо, а тя видимо съсипана не смеела да вдигне глава. „Двамата си тръгнаха след около 20 минути. Преслава едва се държеше на краката си подпирайки се в Павел, рухнала от позора“, разказва потресен от случката очевидец.

Въпреки драматичните мигове Преслава няма намерение да се отказва от любовта си. Певицата скоро сподели, че най-сетне е намерила достоен мъж в лицето на Павел. Според близки, за нея той е последният влак, защото годините минават, а биологичният й часовник трака и е време да роди поне едно дете.

Само преди ден добричлийката се похвали с огромен букет рози, които според поверието са знак на силна и изпепеляваща любов.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !