Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Алисия покори YouTube със Старай се да си първи

отпечатай новината

12.03.2018 11:07 | Видян 2871 пъти

Алисия покори YouTube със Старай се да си първи

Фолк фурията една от "Най-горещите българки за 2018"
За по-малко от две седмици най-новият клип на певицата Алисия „Старай се да си първи“ стана истински хит и превзе класацията на YouTube „Набиращи популярност“ https://www.youtube.com/watch?v=N-Iaer8CLOw!  

Междувременно интернет класация определи фолк фурията и за една от "Най-горещите българки за 2018".

Към момента клипът към песента „Старай се да си първи“ продължава да заема челното първо място в нея, като за краткото време от официалното представяне на видеото, то е гледано почти 1,5 млн. пъти. В абсолютен синхрон с тези показатели са и коментарите към песента, в които феновете не пестят своите комплименти: „Уникална жена с ангелски глас, как да не ти е кеф да я слушаш“, „Кралицата мачка както винаги!

АЛИСИЯ Е ЕДНА!“, „Пак ще стане хит в дискотеките!“ са само част от отзивите за клипа, в който Алисия за пореден път показва талант и усет за стил.
Престижната класация показва най-интересните и желани проекти от всички слушатели и е абсолютен еталон за предпочитанията на всички потребители в плdтформата. „Старай се да си първи“ застана на чело в световната мрежа за видеосподеляне още в деня на своята премира, която беше на връх рождения ден на Алисия.  

Само за седмица проектът отбеляза 1 милион гледания и се наложи като абсолютен хит в нощните клубове, където певицата е сред най-предпочитаните гост изпълнители.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !