Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брад се отказва от жените за година след Анджелина

отпечатай новината

12.03.2018 13:11 | Видян 1967 пъти

Брад се отказва от жените за година след Анджелина

Брад Пит сравни раздялата си с Анджелина Джоли със „смърт“. Но изглежда е готов за ново начало. Преди да се впусне в ходене по срещи обаче той има намерение да се погрижи за себе си. Актьорът е решил да не се занимава изобщо с жени поне година, като междувременно щял да подобри начина си на живот, правейки неща, за които сега нямал време и възможност, пише The Sun.

„Брад лека-полека се съвзема. Той се храни много здравословно, тренира, поддържа се и не близва алкохол. Досега все е влизал от връзка във връзка и сега се наслаждава на статуса си на необвързан и се грижи за себе си, както никога досега“, разкри близък до Пит пред медията.

Според някои слухове, Брад и бившата му Дженифър Анистън, която е в процес на развод със законната си половинка Джъстин Теру, поддържали близки приятелски отношения. Говори се, че звездата от „Приятели“ често му звъняла покрай раздялата му с Джоли, за да го утеши. А сега след като и тя влиза в отбора на необвързаните, може и старата любов помежду им да пламне. Самият Пит може и да е отказал секса за година, но това не му пречи да флиртува.

На тазгодишните награди „Оскар“ той дори си уреди среща с колежката си Тифани Хадиш, която засякъл в асансьора. Самата тя се похвали изумена от офертата му да се съберат след година, ако и двамата са необвързани.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !