Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Класираме се на четвърто място на Евровизия

отпечатай новината

13.03.2018 18:00 | Видян 2704 пъти

Класираме се на четвърто място на Евровизия

Популярността ни падна след представянето на Equinox

България ще завоюва четвърто място на Евровизия в Португалия през май. За евентуалната съдба на новоизлюпената група Equinox в рамките на конкурса издава oddschecker. com, който ни запознава със залозите от най-големите букмейкърски сайтове в света.

Според анализаторите, на сцената в Лисабон ще триумфира Израел. Техен представител е Нета Барзилай, която вече натрупа популярност с песента си за събитието – Toy, която има феминистко послание.

Букмейкърите поставят пред нас още Чехия и Естония, за които вокален потенциал ще разгърнат съответно Миколас Йосеф и Елина Начайева. Монитор припомня, че миналата година букмейкърите отредиха среброто на Кристиан Костов и познаха.

Интересен факт е, че преди да стане ясно, че Equinox ще са българския претендент за победата, анализаторите бяха поставили страната ни на второ място. За дни популярността ни падна с няколко пункта.

Някои от феновете на най-значимото музикално състезание на Стария континент у нас негодуват, че чуждестранно жури е избрало кой да брани честта ни и че проектът е с „по-мрачно звучене“.

„Полуфинал 1 наистина е много по-силен, но много от песните се опитват да бъдат тъмни поп парчета и могат да загубят от този факт", коментира фен на песенния форум. От друга страна, Bones се превърна в истински фаворит в YouTube канала на Евровизия.

Песента е на второ място по набиране на популярност, а потребители от другите страни-участници ни засипват със суперлативи.

„Колко години още трябва да изгубим всички, за да разберем, че България наистина заслужава трофея със своите невероятни, модерни и качествени песни?!“, „България доказа, че обича и взима насериозно „Евровизия“ с последните си три страхотни представяния“ и „Ето защо чакахме толкова дълго. Думата шедьовър не е достатъчно точна, за да опише песента! Успех, България, но не ви е нужен, тъй като тази година сте с най-доброто парче“, са само част от мненията в платформата.

Equinox ще мери сили с още 15 държави на първите полуфинали на 8 май. Както Монитор първи съобщи, женските вокали са поверени на певицата с огнен темперамент Жана Бергендорф.

Заедно с нея под светлината на прожекторите в Лисабон ще застанат Владимир Михайлов, познат като фронтмен на групите Сленг и Сафо, и Георги Симеонов-JJ, който изгря от момчешката банда 032.

Динамичната формация има и американска следа в лицето на Джони Манюел, който на 14 години участва в турнетата на NSYNC, и Трей Кембъл, който работи със звезди от ранга на Дуа Липа. Петимата се събират специално за Евровизия, а Bones е дело на творческия екип на Symphonics, начело с Боби Леон.

Същият екип мейкъри е главен виновник за блестящия успех на If Love Was A Crime на Поли Генова и Beautiful Mess на Крис Костов на последните две издания на конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !