Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Д-р Огнянова от Откраднат живот замесена в убийство

отпечатай новината

16.03.2018 12:03 | Видян 2299 пъти

Д-р Огнянова от Откраднат живот замесена в убийство

Съдбата на д-р Зорница Огнанова от Откраднат живот в реалния живот е не по-малко колоритна от тази на героинята ѝ в сериала.

Актрисата Диана Димитрова преди броени месеци се оказала замесена в страховито убийство на старец от Бургас. В морския град екранната докторка от болница Св. Кирил била по работа, поканена да играе своя авторски моноспектакъл.

В свободното време тя решила да разгледа забележителностите и поела на разходка в емблематичната Морска градина. Разхождайки се по известния там мост, се загледала в морето и забелязала човешко тяло. Първоначално си помислила, че това е водолаз, изплувал на повърхността.

И за момент си помислила дали да не се снима с него. След няколко секунди обаче погледът ѝ се избистрил и разбрала, че това е човек с риза, на видима възраст над 70 години, който е безтегловен и изглежда в безсъзнание. Въпреки шокиращата гледка, която я накарала да изпищи от ужас, все пак се окопитила и веднага се обадила на 112, пише Ретро.

Докато разказвала какво и къде се е случило, минувачи се спирали и снимали с телефоните си трупът. Когато криминалистите пристигнали, д-р Огнянова била подложена на дълъг разпит, защото именно тя първа регистрирала убийството. Веднага след това тя се завряла в пърия бар, тъй като шокът ѝ дошъл в повече. И се напила с коктейли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !