Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Още една сцена на Hills of Rock

отпечатай новината

22.03.2018 10:25 | Видян 1054 пъти

Още една сцена на Hills of Rock

Второто издание на фестивала Hills of Rock, който ще се проведе на 20 и 21 юли в Пловдив, се разширява с чисто нова сцена. Организаторите от СМЕ са я кръстили Hills of Bass и на нея ще се съберат емблематични имена от дръм енд бейз и джънгъл музиката. Партито ще започва след полунощ и ще бъде придружено от качествен звук и супер модерна мултумедия. Вече има потвърждение от 17 участници, сред които легендите на стила Goldie, High Contrast, Matrix & Futurebound, Friction, Calyx & Teebee, Agressor Bunx, Dynamite MC и Linguistics. Към тях ще се присъединят и родните артисти от лейбъла HMSU.

Всички закупени билети за основната сцена важат и за новата Hills of Bass, но от петък ще бъдат пуснати в продажба и пропуски специално за дръм едн бейз купона на цени, стартиращи от 25 лв.

На основната сцена на Hills of Rock тази година ще забият Judas Priest – на 21 юли, а метъл титаните Iron Maiden пристигат за специално участие в допълнителната трета вечер на 22 юли. Очаква се организаторите да обявят и кой ще бъде хедлайнер на откриването на фестивала.

Междувременно Judas Priest поставят нови рекорди в кариерата си. Последният им албум Firepower, който излезе преди дни, а българските фенове юе чуят и на живо, влезе директно на пето място в най-престижната класация на Billboard. Това е най-доброто подреждане в историята им. Redeemer Of Souls от 2014 г. дебютира и достигна до номер 6, Nostradamus от 2008 г. стига до номер 11, а Algel Of Retribution от 2005 г. – до номер 13. Firepower достигна до петото място и в чарта на Обединеното кралство. Това е първото им влизане в десетката от 1980 г. насам, когато British Steel се нареди четвърти. Световната обиколка на Judas Priest за Firepower маркира първото турне на групата, откакто 70-годишният китарист Глен Типтън обяви, че се пенсионира заради битката си с Паркинсон. Той ще бъде заменен от Снийп по време на турнетата, който е познат за работата си като китарист в Hell и Black Sabbath.
 


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !