Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Грахич се пусна гола, била лошо момиче

отпечатай новината

28.03.2018 16:10 | Видян 3766 пъти

Грахич се пусна гола, била лошо момиче

Измършавялата Цветелина Грахич, която доскоро бе част от семейството на "Шоуто на Слави", пусна пикантен кадър в социалната мрежа, на който е свалила дрехите си.

Певицата, с плашещо слаб вид, показа снимка, на която лицето й не се вижда, но пък пъчи едрите си силиконови бомби. Все пак босненката е закрила зърната си с ръка, явно за да не сее разврат и сред най-малките си фенове. Кадърът е за лека нощ по думите й, а хаштаговете, които е използвала, за да опише себе си са "лошо момиче", "обичам татуировките", "парола", "страст", "мамка му" и "руса коса".

На тази снимка на Цветелина Грахич ще ви шокира - кокалите й стърчат, изглежда плашещо Фотосът започна моментално да събира харесвания, но някои от коментарите бяха доста остри към изпълнителката: "Преувеличаваш!

Разбрахме, че имаш татуси. Малко срам нямате ли, бе хора?! И деца ви гледат все пак", разгневи се разочарован фен. Въпреки негативните коментари обаче, повечето меломани се притесняват за здравето й. Певицата буквално е измършавяла, станала е кожа и кости, но видно не се притеснява от това.

Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !