Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Деси Фотосесията намаля кубиците

отпечатай новината

30.03.2018 12:07 | Видян 2928 пъти

 Деси Фотосесията намаля кубиците

Плеймейтката Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, се гласи за нов кредит.

Оказа се, че брюнетката не може да събере пари за отстраняване на силиконовите импланти и устни, след като хирурзите заявили, че щя я таксуват двойно. Близки до нея разкриват, че силиконовите й импланти били на стойност 7 бона, а хирурзите поискали двойно да ги отстранят.

Димитрова сама потвърди информацията, като допълни, че причините за решението й са няколко, част от които здравословни. Тя заяви, че ще намали кубиците в бюста си от 450 на 310 кубика. Освен това сподели, че операцията ще стане след рождения й ден в турска клиника. Към днешна дата нито един от плановете не Деси не е реализиран. Това не убягна на недоброжелателите й в мрежата, които изтъкнаха, че последните фотоси тя позира само с подарени тоалети от различни марки, които представят артикулите си безплатно, с цел реклама.

Други се усъмниха в плановете й още през януари и обвиниха силиконката в евтин пиар, като заявиха, че от години Деси парадира с пищните си форми, скъпите и различни екстеншъни и посещенията си в естетичните центрове, пише „Телеграф“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !