Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Опит за плътска гавра отказва Михаела Филева от алкохола

отпечатай новината

03.04.2018 14:43 | Видян 2566 пъти

Опит за плътска гавра отказва Михаела Филева от алкохола

Красивата и талантлива певица Михаела Филева спокойно може да бъде давана за пример на подрастващите. Вечно усмихнатата звезда страни от всякакви пороци и неприлично поведение, които по някакъв начин ще нарушат комфорта ѝ.

Интересна е случката, след която Михаела тотално намразва алкохола и се е зарекла, че никога няма да се напива. За нея една от най-неприятните гледки е именно пияна жена. На 15-годишна възраст Филева отишла на тийнейджърски купон. Момичетата и момчетата в тази възраст са много податливи на всякакви неща.

Алкохолът на никого не прощава, още повече, когато правиш първите си преки срещи с него. И така, една от съученичките на Михаела се натаралянкала до козирката. Свила се в един ъгъл в жилището, в което вилнели до сутринта.

Няколко момчета само това чакали. Наобиколили девойката и започнали да я побутват, пипат и да ѝ говорят мръсотии. Тази сцена привлякла вниманието на певицата, която изпаднала в ужас, пише Шоу.

Вбесило я това, че пияни момчета искат да се възползват от почти изпадналата в безсъзнание тийнейджърка, която вероятно на сутринта няма да си спомня нищо от нощта, а случилото се ще я травмира за цял живот.

Тогава Михаела се зарекла никога да не пие алкохол, за да не се озове и тя някога на мястото на своята съученичка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !