От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Джино Бианкалана: Тялото ми вече не издържа на операции

отпечатай новината

04.04.2018 10:31 | Видян 2263 пъти

Джино Бианкалана: Тялото ми вече не издържа на операции

След поредната и последна операция на крака на Джино Бианкалана лекарите не са успели да го извадят от упойката близо 3 часа, споделя самият той.

Добавя, че вече има направени над 16 операции за супер кратко време. В момента той е със специална скоба на единия крайник, която дърпа кокала. „На ден по два пъти натягат едни пластини, които опъват кокала, за да може да се издължи. Това устройство се слага на хора, които са ниски и искат да станат високи. Няма такива болки, отвратително е. В момента не мога да обуя панталон. Срязал съм няколко чифта дънки с ципове отстрани, иначе тази шина няма как да мине през крачола“, признава той в интервю за Шоу.

Запитан дали след като се възстанови пак ще се качи на мотор, Джино категорично заяви, че това е най-голямата му страст, но близките му са преживели вече достатъчно тревоги покрай здравословното му състояние.

Бианкалана неведнъж е заставал очи в очи със смъртта, но се чувства закрилян от ангел, който не му позволява  да напусне все още земята.

По време на последния си престой в Къщата тялото на Джино се е било подуло, при което е бил откаран в Бърза помощ. Кадрите обаче не са излъчени. След формата Коцето му се е обадил, за да се извини за държанието си. Случаят с Динко брадърът не пожела да коментира.

Изказа се по спекулация, че дължи пари на Люси Иларионов – според Джино това е пълна лъжа и добави, че по-скоро на него често му искат пари и после му ги връщат.

Колкото до жените – в момента Бианкалана ухажва една дама, но връзката им не е сериозна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !