Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Петя Дикова проговори за любовта с поета Августин Господинов

отпечатай новината

04.04.2018 17:10 | Видян 3440 пъти | Гласували 1

Петя Дикова проговори за любовта с поета Августин Господинов

Тв водещата Петя Дикова за първи път проговори за любовта си с писателя Августин Господинов, чието истинско име е Илиян Любомиров.

„Запознахме се в гримьорната на bTV преди близо 2 години. Той ми писа още същия ден. С повече от година закъснение, реших да му отговоря. Засякохме се на премиера на книга, където брат ми ме заведе. Тогава той направи втори опит и се съгласих да се видим. Той спечели сърцето ми като ме разсмя. Англичаните обичат да казват: „Разсмей я и е твоя“. Е, отне му малко повече от шеги и закачки, но те бяха едно добро начало. И с ръста си – той е много висок и красив“, разказва Петя пред сп. Love style.

Родителите ѝ – Аня Пенчева и Сашо Диков, го приели бързо и безрезервно, защото той е прекрасен.
„Тати каза: Виждам какво те е впечатлило в него, много е умен“, допълва Петя.

А дали двамата вече не стягат сватба?

„Не знам как се „стяга“ сватба, ние сме се съсредоточили върху разпускането. Ако някога се оженим, няма да е стегнато, ще е обратното на стегнато“, пояснява Дикова.

Тя всява яснота и дали вече е готова да стане майка.

„Много се радвам, че ми задавате този въпрос, тъй като това се питат сигурно много момичета. И не защото отговорът трябва да е „Да, готова съм“. Напротив – това е много личен и важен въпрос. Наскоро срещнах едно момиче на около 30 години с напълно изчерпан яйчников резерв. Тя е още млада, но вече е наясно, че нейният път към майчинството минава през инвитро или осиновяване. Аз нямам такива проблеми. Направих си тест и за мое щастие резултатите са добри. Но виждам, че проблеми понякога има, и то такива, които е можело да се разрешат навреме, ако профилактиката е била налице“, споделя още Петя Дикова.


Източник: tialoto.bg
Снимка: Love Style

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !