Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Чарлийз Терон: Дълги години пушех марихуана

отпечатай новината

05.04.2018 15:18 | Видян 3042 пъти

Чарлийз Терон: Дълги години пушех марихуана

Актрисата сподели, че съвсем скоро отново ще пропуши и то с майка си
Чарлийз Терон винаги ни е била любимка, защото изразява мнението си, без да й пука кой какво ще каже.

Ето защо я поздравяваме, че за пореден път е искрена с нас, нейните почитатели. Актрисата сподели, че дълги години е пушела марихуана. “Пушех умерено марихуана в продължение на много години. Казвам това открито, защото наистина не ме интересува дали ще ме осъдят. Искам да опитам отново и мога да го контролирам,” категорична е звездата.

Жестока Чарлийз Терон в бял костюм на Dior

“Страдам от безсъние и затова искам да опитам отново. Това е по-доброто решение, отколкото да пия лекарства за сън. Всъщност, когато имам възможността да опитам отново, ще го направя с майка ми. Тя също не спи както трябва,” казва Терон.

Чарлийз не за първи път споделя, че е почитател на тревата. Тя обаче спряла да пуши в началото на тридесетте си години, когато осъзнала, че той я правел “скучна” и я държал постоянно пред хладилника.

“Аз бях по-възрастна, когато го опитах за пръв път, и не съм се забърквала сериозно с нищо друго. Но наистина оценявам марихуаната много повече от алкохол или нещо друго,” сподели преди време блондинката пред E! News.

Звездата очевидно е била луда глава, тъй като по-млада е опитвала още кокаин и екстази. “Определено експериментирах, да. Прекарвах си страхотно. Аз не вземах много, но със сигурност съм опитвала през двадесетте”.

Източник : missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !