Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Гаджето на Преслава измамил две баби, оставил ги без жилища

отпечатай новината

05.04.2018 17:10 | Видян 5300 пъти

Гаджето на Преслава измамил две баби, оставил ги без жилища

Гаджето на Преслава съвсем наскоро е ограбил две психично болни баби, алармираха пред „Уикенд” познати на певицата.

Павел Лазаров, от когото звездата е бременна, е отнел с измама скъпите наследствени апартаменти на възрастните жени и ги изпратил да живеят в панелки в краен квартал на София.

Двете пенсионерки, които Павел ограбил, били съседки, имали жилища в стари аристократични тухлени кооперации в центъра на София, твърдят източниците на „Уикенд”. Сградите били в непосредствена близост до НДК, а всеки от апартаментите имал пазарна цена поне 200 бона в евро. Както много възрастни хора в центъра на столицата обаче, и тези живеели съвсем сами, пенсиите им били доста ниски, нямало на кого да разчитат нито за съвет, нито за помощ. Знае се, че именно такива хора най-често стават жертви на безскрупулните имотни измамници.

Павел успял да примами бабите да разпишат документи, че заменят скъпите си жилища за панелни гарсониери в квартал „Обеля”, чиято цена е 6 пъти по-ниска. Когато жените усетили, че са измамени, вече било прекалено късно. Те не посмели дори да се оплачат в полицията, защото мъжът на Преслава ги заплашил със саморазправа.

„В момента двете жилища до НДК са обявени за продажба”, твърдят познати на Преслава. Според тях, Павел няма никакво намерение да живее в отнетите с измама апартаменти, тъй като жена му има огромни палати, в които ще се разполага и той, и бъдещият наследник, който ще му се роди. Апартаментите до НДК се нуждаели от основен ремонт, за който Лазаров нямал намерения да плаща. И в сегашния си запуснат вид обаче те имали достатъчно добра цена заради невероятната си локация.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !