Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Акробатично шоу на въздушен куб за първи път в бг заведение

отпечатай новината

16.04.2018 15:07 | Видян 1697 пъти

Акробатично шоу на въздушен куб за първи път в бг заведение

В края на март, когато Богинята на нощния живот в София отпразнува втория си рожден ден с три впечатляващи партита, за първи път клиентите на български клуб видяха спиращ дъха номер - акробатично дуо на въздушен куб. Невижданото у нас съчетание е резултат от дълга и сериозна подготовка и изисква дълги репетиции за постигане на съвършена ловкост и синхрон.

През изминалия уикенд номерът беше акцент в шоупрограмата на тематичните партита The Wind of Dreams с гост изпълнители Азис и Фики. През трите дни обаче в изпълнението на сложния номер се включиха четирима акробати, които оставиха без дъх клиентите на Megami Club – Hotel Marinela с безупречен баланс и красиви акробатични фигури.

Акробатиката на въздушен куб ще остане в шоупрограмата на клуба, който всяка седмица изненадва гостите с нещо ново.

Следващата парти тема е Touchdown. Гост изпълнител на 19 април, четвъртък, ще бъде Емануела (всички притежатели на ISIC/ITIC карти влизат безплатно и получават 10% отстъпка от сметката).

В четвъртък входът ще бъде безплатен и за всички дами. Софи Маринова ще гостува на 20 април, петък, а в събота, 21 април, е традиционното DJ парти с резидънт диджеите Maxy и Spirit.

Освен впечатляващото акробатично шоу на въздушен куб, в шоупрограмата на клуба ще се включат балет Megami, акробати, топлес красавици и други.

За да не пропуснете най-добрите партита в София, резервирайте своето място на номер 0879 333 999 и станете част от емоцията и магията на Megami Club – Hotel Marinela.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !