Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Eва Лонгория събира цялото си семейство в родилното

отпечатай новината

17.04.2018 14:27 | Видян 1656 пъти

Eва Лонгория събира цялото си семейство в родилното

Екранната Габи Солис лобира за продължение на Отчаяни съпруги

Бременна в деветия месец – така Ева Лонгория получи заветната си звезда на холивудската Алея на славата цели 14 години след като влезе с гръм и трясък в живота на всяка домакиня по света с участието си в хитовия сериал Отчаяни съпруги.

43-годишната актриса е 2634-ата знаменитост, която получи въпросното признание в Меката на американското кино, а гърба ѝ на церемонията пазиха някои от най-добрите ѝ приятели в шоубизнеса – Ана Фарис, Рики Мартин, Мелани Грифит, Виктория Бекъм и др.

„Ева е невероятна. Не защото има известни приятели и присъства на „пижамените“ партита на Виктория Бекъм. Не защото е дарила общо 40 милиона за благотворителност или защото е страхотна актриса, продуцент и режисьор. Тя е невероятна, защото е изключително мила и винаги изпълнена с надежда“, каза по време на събитието и Фелисити Хъфман, с която в продължение на 8 години Лонгория написа своеобразен наръчник за това как да манипулираме мъжете си в Отчаяни съпруги.

„Терминът ми наближава и съм много притеснена. Развълнувана, разбира се, но и притеснена“, призна и екранната Габи Солис в навечерието на церемонията. Тя е в очакване на първата си рожба, а баща на бебето е третият ѝ съпруг – мексиканският медиен магнат Хосе Бастон.

За посрещането на новороденото, което се очаква да се случи до броени дни, Лонгория е планирала да събере цялото си семейство в болницата.

„Няма да присъстват всички на самото раждане, но ще бъдат там“, обяснява тя. Въпреки емоциите около бебето актрисата няма намерение да слага кариерата си на трупчета и отсега замисля следващите си проекти.

Нещо повече, Лонгория вече лобира и за продължение под формата на нови епизоди или филм на Отчаяни съпруги. Дали това ще се случи обаче, тепърва предстои да разберем.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !