Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

20 души медицински персонал очакват раждането на Кейт

отпечатай новината

17.04.2018 17:00 | Видян 3526 пъти

20 души медицински персонал очакват раждането на Кейт

Какво се случва, когато в Британския Кралски двор очакват нов наследник?

Навремето традициите при появата на бебе са били изключително строги. Не е било прието, например, бащата да присъста на раждането – независимо дали съпрузите го желаят.

Също така, преди е било закон Кралицата да посети първа майката и новороденото след неговата поява – дори преди бащата да е видял детето си. Така се е случило при раждането на Принц Уилям. Когато се появява Хари обаче, неговият първи посетител е по-големият му брат Уилям.

При раждането на Принц Джордж, първото дете на Кейт и Уилям, нещата са в още по-сериозен разрив с протокола. Първи се запознават с новороденото момченце родителите на Кейт, Каръл и Майкъл Мидълтън. След това, Кейт е посетена от Принц Чарлз и съпругата му Камила.

Лейди Даяна ражда първото си дете права

Раждането на Принц Уилям е било предизвикано. Лейди Ди сама признава пред своя биограф Андрю Мортън, че накрая просто не издържала на напрежението от публичния интерес към нея. Освен това, тя избрала да роди права – заради гравитацията, тази позиция се смята за по-естествена.

Шийла Китцингер, която е активист в полза на естественото раждане, признава по-късно, че от болницата Сейнт Мери са я потърсили за консултация относно това с каква апаратура да се подготвят за изправеното раждане на Даяна. Самият Принц Чарлз е бил до съпругата си по време на цялото раждане, за да я придържа.

Не е известно дали и Хари се е появил на бял свят по същия начин, но по време на неговото раждане, въпреки контракциите, в първите шест часа Даяна чете книга. Принц Чарлз отново е бил до нея и този път.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !