Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

НиЛо в еротична захапка с чужд мъж

отпечатай новината

18.04.2018 12:32 | Видян 2593 пъти

НиЛо в еротична захапка с чужд мъж

Николета Лозанова отново влезе в устите на хората, след като чужд мъж "навлезе" в нейните собствени устни, до които позволен достъп би следвало да има единствено Николай Михайлов.

В социалните мрежи се тиражират снимки от купон с участието на скандалната плеймейтка, часове преди да литне с вратаря към поредното скъпоплатено пътешествие - този път в Дубай.

В отсъствието на Михайлов от въпросното парти, НиЛо си позволила доста фриволно поведение, нетипично за обвързана жена, към фотографа на клуба. Нищо чудно Иван Ерменков да е изпитал по-особени трепети в момента, в който сексбомбата е захапала със зъбки ухото му, като разглезена и възнудена тигрица.

Извън еротичната захапка, Николета се забавлявала в клуба заедно със свои приятелки. Изкусителната дамска компания била истинска атракция за останалите гости, а мъжете не отлепили поглед от тях цяла нощ, Издават пред ПИК "нощни птици".

Заради ваканцията си в Дубай с Ники Михайлов, най-лачената плеймейтка ще пропусне пижаменото парти на Любен Дилов-син и Христо Сираков в края на седмицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !