Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Печелим второ място на Евровизия

отпечатай новината

20.04.2018 15:02 | Видян 2173 пъти

Печелим второ място на Евровизия

Букмейкърските прогнози ни отреждат трета позиция

Група Equinox ще спечели второ място на Евровизия - това е мнението на феновете на престижния конкурс. Гласуване в най-посещавания независим сайт, посветен на музикалната надпревара – wiwibloggs.com, ни поставя на косъм от заветната челна позиция.

Според анкетата България взима сребърен медал с 8,25% от гласовете, а пред нас е Испания с малката разлика от 0,23%. В сайта има и независимо жури от 20 члена, чиято сборна оценка за представянето на страната ни до момента е 8 от максимална 10.

Спрямо букмейкърските залози към днешна дата група Equinox ще завърши на трето място на Евровизия, пише Монитор. Страната ни е на трето място като най-популярен залог с 9,51% в oddschecker. com, който събира данни от най-големите букмейкърски сайтове в света.

Водят ни само Италия и Португалия, като и двете държави си делят първото място с по 12,76%.

Факт е, че популярността на изпълнителите на Bones се вдигна с няколко пункта, след като миналогодишният ни представител

Крис Костов пази гърба им на сцената в Амстердам.

Момчето-чудо изви глас заедно с Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Трей Кембъл в Амстердам, за да замести Джони Мануел, който имаше ангажимент в Щатите.

Жана и компания ще мерят вокални сили в първия полуфинал с още 15 държави на 8 май под номер 10. Другите страни, които ще излязат на сцената тогава, са Беларус, Литва, Албания, Чехия, Белгия, Исландия, Азербайджан, Израел, Естония, Швейцария, Финландия, Австрия, Ирландия, Армения, Кипър, Хърватия, Гърция и Македония. По традиция десет държави от всеки полуфинал ще продължат напред към големия концерт на 12 май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !