Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Тити Папазов е татко на годината

отпечатай новината

20.04.2018 16:18 | Видян 2202 пъти

Тити Папазов е татко на годината

Тити Папазов получи приза "Татко на годината" на юбилейна церемония в галерия Нирвана. "Това е награда на кредит, смятам, че всеки успех е задължение да доказваш отново и отново, че го заслужаваш", сподели Тити, който се е посветил на благотворителни каузи в името на деца.

"Тити е не само татко на годината, той трябва да бъде обявен за татко на хилядолетието. Освен че е двигател на кампанията "Един за всички, всички за Криси" за спасяването на 9-годишния Кристиян Илиев, Тити още през 2007 г. доказа, че е страхотен татко.

Тити вече беше станал баща, но заедно със съпругата си взеха решението да осиновят новородено момченце, чиято майка беше със смъртоносен вирус, и след като беше гледал репортаж за детето, цяла нощ обикаляше болниците, за да го търси, докато го намери. Всеки би казал, че би направил същото - но кой освен Тити наистина би го направил?", каза Ники Младжов, собственик на галерия Нирвана, който връчи приза на известния треньор.

Проф. Любомир Стойков обяви за "Татко на годината" и актьора Ивайло Захариев, който от години е отдаден на благотворителни инициативи в името на деца. "Ивайло се включва в почти всяка инициатива, свързана с деца, като влага цялата енергия на голямото си сърце, работили сме заедно по такива каузи и знам на какво е способен, за да помогне", сподели професорът.

"Татко на годината" стана и актьорът Момчил Степанов, който се е посветил на благотворителност в името на децата. Той получи наградата си от пътуващия писател и журналист Магдалена Гигова. "Самият аз отскоро съм татко и знам какво е да държиш безценното вързопче, за което си готов на всичко", сподели Момчил, който пристигна на церемонията с красивата си съпруга.

Русата красавица от Канал 3 Ива Кунчева награди с престижния приз ултрамаратонеца Краси Георгиев, който бяга на пътека 36 часа за деца, победили най-страшната болест. Краси, който все още не е станал татко, успя да събере значителни средства за непознати дечица с благородната си инициатива. "Аз съм човек, който тича и се радвам, че това успя да накара много хора да помогнат на децата", благодари на добротворците спортистът.

Наградата "Татко на годината" получи и бизнесменът Младен Василев, който е посветил голяма част от времето и енергията си за организиране на благотворителни кампании за спасяване на деца. Той получи приза от ръцете на Зоя Паприкова, дъщеря на българската Майка Тереза - Донка Паприкова.
 Наградите "Татко на годината" се връчват за пета поредна година по инициатива на Нина Норд със съдействието на Z&M Private Co.

През изминалите години с престижната титла бяха отличени татковци, които подкрепят развитието, здравето, образованието и творческите стремежи на български деца - сред носителите на приза са отец Иван от приюта в Нови Хан и синът му отец Григорий, д-р Милен Врабевски, актьорите Дарин Ангелов и бате Николай, певците Дичо и Емил Анчев, бизнесменът Алекс Врабчев, тв звездата Ники Кънчев и неизвестни за широката публика татковци, които са посветили живота си на каузи, свързани с деца.

Носителите на наградата се определят според заслугите си от инициативен комитет, съставен от българки, отдадени на благотворителността.

Наградените тази година татковци се насладиха на изложбата на Ива Кунчева "Спомени от звезден прах", посветена на ексклузивни моменти от кинофестивала в Кан, която може да се види в галерия Нирвана до 22 април.

Всеки от татковците получи Ouzo Plomari и страхотна книга от AMG Publishing. Гостите на церемонията оцениха подобаващо не само снимките и репортажите от фестивала в Кан, но и изискания кетъринг от "100 грама сладки" и сапфирено синьото вино "Санта Маргарита".
 
Снимки: Алина Георгиева

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !