Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Софка крие аборт от 21-годишен братовчед на Фики

отпечатай новината

20.04.2018 18:00 | Видян 3169 пъти

Софка крие аборт от 21-годишен братовчед на Фики

Софи Маринова преди четири години е направила аборт от доста по-млад от нея български емигрант в Германия – братовчед на Фики Стораро.

Софка забременява случайно след един купон с Азис и Преслава в чалготека в Студентски град, припомнят запознати, пише Ретро. По малките часове към компанията се присъединил атлетичният младеж на име Ивайло. Маринова му хвърлила око още при първата им среща няколко месеца по-рано.

Запознали ги мъжете Стораро на абитуриентския бал на Фики. На тържеството пристигнали роднини на семейството от германия, с които дотогава Софи не се познавала.

Половин година по-късно след срещата в Студентски град, 38-годишната Маринова и 21-годишният братовчед на Фикрет разбрали, че ще стават родители. Певицата се зарадвала, но родата от Германия на Ивайло го заплашили, че ако тя роди, ще го изгонят от дома и семейния им бизнес.

Тони Стораро също се включил в агитациите да махне бебето, след което Софка склонила. За да излезе от положение пред хората, които знаели, че е била бременна, обяснявала, че е абортирала по лекарско предписание.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !