Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ейми Шумър получава „Диагноза: Секси!“

отпечатай новината

26.04.2018 15:06 | Видян 2428 пъти

Ейми Шумър получава „Диагноза: Секси!“

Имате ниско самочувствие, когато се погледнете в огледалото? Не се притеснявайте – няма нищо, което удар в главата да не може да поправи. С това впечатление поне оставаме от премиерното заглавие за седмицата „Диагноза: Секси!“. Със задачата да ни нахъса да се харесаме такива, каквито сме, се заема комедийната звезда Ейми Шумър. И трябва да признаем, не сме особено очаровани от обвързването й с филм, чиято идея по начало е доста клиширана. И то, имайки предвид славата на Шумър като разбивачка на стереотипи.

Ще преглътнем, все пак, баналната двигателна сила на сюжета - поне заради положителната поука. Дали лентата не изглежда като прекалено разточителна реклама на конкретен сайт за пазаруване, преценете сами с отскок до киносалона.

Встрани от споменатите вече недостатъци „Диагноза: Секси!“ е нелоша комедия, особено на фона на втренчените погледи на публиката, когато героинята на Шумър Рене се впусне в конкурс ала Мис Бикини.

„Срещнах съпруга си малко след като приключихме снимките към „Диагноза: Секси!“ - перфектното време. Чувствах се наистина прекрасно, бях в състояние на особена любов към самата себе си. Бях готова да заобичам и някой друг“, споделя самата Шумър за последствията от работата си по заглавието. И явно предчувствието й е било вярно – тя се омъжи за избраника си само няколко месеца след първата им среща. „Иска ми се да мога да се срещна с младите момичета точно преди първият вербален насилник да ги нарани и да ги предупредя да не приемат казаното от него насериозно“, казва още актрисата по повод посланието на лентата.

„Диагноза: Секси!“ е режисьорски дебют на дуото Аби Кон и Марк Силвърстейн, които работят и по сценария на проекта. Липсата им на опит неизменно обаче проличава на места в изтъркани шеги и липсата на дълбочина в поддържащите персонажи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !