Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

5 дами превземат Ескейп

отпечатай новината

18.02.2009 14:30 | Видян 2127 пъти | Гласували 1

5 дами превземат Ескейп

На 20 февруари клуб Escape събира на една сцена част от най-талантливите изпълнителки в стиловете Хип-хоп, Фънк, Соул и Експериментал за събитието - „101% Ladies Representin’.

Ще посрещнем пет изключителни дами - Yarah Bravo, DJ Sarah Love, Dessee, Desy и Елена.

Познатата вече на българската сцена чаровна MC и поетеса Yarah Bravo се завръща и по своему напомня колко красив може да бъде положителният и напълно органичен хип-хоп. Miss B ще представи новия си албум "Good girls rarely make history", с който изписва още една страница от дневника на своето неподражаемо творчество.

DJ Sarah Love е водеща на HipHop Mix шоуто по BBC радио 1Xtra. Нейното шоу е единственото място, където Великобритания се наслаждава на 4 часа качествен хип-хоп. Sarah Love е и официалният VJ на MTV Base и води рубрики към „The Lick” и „Spanking New Music”, а освен отва води и собствени предавания, излъчвани във Великобритания и още 60 страни по света - "Good Look" и "DJ TakeOver".
 
Dessee пък е от онези изпълнителки, благодарение на които понятието хип-хоп в България придобива красив, страстен и интелигентен смисъл. След албума си от 2005 година - „От улиците на България”, тя ще представи чисто нови продукции, заедно със хип-хоп ветерана Skill.

Вокалистката на “Phuture Shok” Desy е доказателство, че с любов и много труд се стига далеч. Със специфичния си стил, неподлежащ на категоризиране тя успява да докосне сърцата на безброй много слушатели с разнообразни музикални интереси.

Елена от своя страна доказва, че зад грамофоните най-важното е  усещането за музика. С богат опит, тя ще покаже как една крехка дама може съвсем спокойно да взриви и зареди всяка аудитория!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !